CICI FIRE COMBAT

Na osnovi programa Mladinske komisije za leto 2019 GZ Škofja Loka v sodelovanju s PGD Škofja Loka in PGD Stara Loka organizira CICI FIRE COMBAT, ki bo v soboto, 29. junija 2019,od 9.00 ure dalje na Trgu pod gradom v Škofji Loki

1. Splošne določbe:

Cici Fire Combat je družabno – tekmovalni gasilski dogodek z osnovnim namenom povezovanja mladih gasilcev, spodbujanja gasilskih vrednost in navduševanja mladih za gasilstvo.
Tekmovalna ekipa je sestavljena iz 2 tekmovalcev ali tekmovalk, ki skupno premagujejo ovire.
Cici Fire Combat je disciplina, pri kateri otroci skozi igro spoznavajo gasilske veščine, kot so:
- premagovanje ovir
- gašenje ognja
- reševanje

Pri tej disciplini si tekmovalci lahko med seboj pomagajo, svetujejo, govorijo. Vsaka prijavljena ekipa mora imeti ime, vendar v imenu ekipe ne sme biti omenjeno ime društva, iz katerega izhajajo tekmovalci (npr. mladinci PGD Jelšane), lahko pa vsebuje lokalno ime (npr. Konfinski pobalini).

Prijave se sprejemajo do 16. 06. 2019 po elektronski prijavnici na naslovu: https://www.1ka.si/a/221945

Število prijav je omejeno na 60 tekmovalnih ekip, po prejemu 60 prijav si organizacijski odbor pridružuje pravico do zaprtja prijav.

Zaradi lažje organizacije tekmovanja bo narejena časovnica nastopa ekip, ki bo posredovana društvom nekaj dni pred tekmovanjem.

EKIPE TEKMUJEJO NA LASTNO ODGOVORNOST!

2. Starostne kategorije (upoštevajo se letnice rojstva tekmovalca):

- pionirji – od 6 do 11 let – letniki 2013 - 2008
- mladinci – 12 do 15 let – letniki 2007 - 2004
- pripravniki – 16 do 18 let – letniki 2003 - 2001


3. Identifikacija na dan tekmovanja in čas nastopa:

Člani ekipe se javijo na komisiji A najkasneje 5 minut pred nastopom ekipe (glede na časovnico). Na komisiji A se ekipe identificirajo z novo izkaznico pionirja in mladinca s sliko ali gasilsko izkaznico ali drugim osebnim dokumentom s sliko. Komisija preveri ustrezno starost tekmovalcev in preda ekipi nadaljnja navodila za tekmovanje.
Priporočamo, da imajo člani ekip s seboj tudi zdravstvene izkaznice.

4. Osebna oprema tekmovalcev:

Tekmovalci naj bodo športno oblečeni in naj imajo primerno športno obutev (priporočamo obutev, ki sega nad gležnje). Ker del proge zahteva plazenje po kolenih, priporočamo, da imajo tekmovalci oblečene dolge hlače. Vsak tekmovalec mora imeti obvezno rokavice. Rokavic NE priskrbi organizator, vendar si jih mora priskrbeti vsaka ekipa zase.
Na komisiji A tekmovalci prejmejo zaščitne čelade in oznako s številko. Pripravniki pa prejmejo še nahrbtnik teže okvirno 6 kg.

5. Spremljevalni program:

Ob tekmovališču bo potekal spremljevalni program prestavitve gasilcev in drugih služb, ki so neposredno povezane z gasilskim delom. Spremljevalni program se bo odvijal na Mestnem trgu v Škofji Loki. Lepo so vabljeni tudi navijači, ki bi si radi le ogledali tekmovanje in spremljevalni program.

6. Nagrade:

Vsi tekmovalci bodo prejeli priložnostno spominsko darilo. Najboljše tri ekipe v posamezni kategoriji prejmejo kolajne. Izmed vseh tekmovalcev, ki bodo uspešno premagali progo pa bodo izžrebani prejemniki praktičnih nagrad. V primeru, da ekipa predčasno zapusti tekmovanje in so člani ekipe prejemniki nagrad, jim le-te ne pripadajo.

7. Prehrana:

Tekmovalci naj za malico poskrbijo sami (Vsako PGD zase).


8. Dodatne informacije:

Priporočamo, da imajo člani ekip s seboj tudi zdravstvene izkaznice.
S prijavo ekipe potrjujete, da člani ekipe in njihovi starši oz. skrbniki soglašajo z zbiranjem in obdelavo osebnih podatkov za potrebe danega tekmovanja.
Na tekmovanju bo potekalo tudi fotografiranje.


Z gasilskimi pozdravi!

Predsednica MK GZ Škofja Loka
Špela Alič, l.r.


Klic NA POMOČ - 112

Če potrebujete pomoč gasilcev, nujno medicinsko pomoč, nujno veterinarsko pomoč, pomoč gorskih, jamarskih reševalcev, drugih reševalnih enot ali policije, pokličite na telefonsko številko 112

Naslov

Gasilska zveza Škofja Loka
Kidričeva cesta 51a
4220 Škofja Loka
Slovenija

Sponsored by e-Vizija s.p. - All rights reserved 2017