ODLIČNI NASTOPI EKIP GZ ŠKOFJA LOKA NA DRŽAVNIH TEKMOVANJIH

Ekipe GZ Škofja Loka so se odlično odrezale kar na dveh državnih tekmovanjih....

MORAVČE – DRŽAVNO TEKMOVANJE V GASILSKI ORIENTACIJI

V Moravčah je v soboto, 15. septembra, potekala državna orientacija, katere se je udeležilo 193 ekip v šestih kategorijah. Čestitke vsem ekipam GZ Škofja Loka, posebna pohvala pa ekipi mladink PGD Poljane, ki je dosegla odlično 2. mesto.

Fotogalerijo in rezultate si lahko ogledate na spodnjem linku
http://www.gasilec.net/rezultati-drzavna-orientacija

DRŽAVNO TEKMOVANJE ZA MEMORIAL MATEVŽA HACETA 2018

Državno tekmovanje za memorial Matevža Haceta je letošnje leto potekalo 22. in 23. 9. 2018 v Gornji Radgoni. Na tekmovanju se je pomerilo 195 ekip pionirk, pionirjev, mladink in mladincev ter 270 ekip članic, članov, starejših gasilk in gasilcev.
Ekipe GZ Škofja Loka so tekmovale odlično. Vsem ekipam, ki so se udeležile tekmovanja iskreno čestitamo za dosežene rezultate in vložen trud pri pripravah. Naj izpostavimo tiste, ki so posegli po najvišjih mestih:

ŽIRI ČLANICE B- 1. MESTO
ŽIRI ČLANI B- 2. MESTO
ŽIRI MLADINCI – 8. MESTO
DOBRAČEVA MLADINCI - 6. MESTO

Več o tekmovanju si lahko preberete na strani GZ Slovenije- http://www.gasilec.net/drzavno-tekmovanje-za-memorial-matevza-haceta-2018


Fotogalerija

EKIPI PGD ŽIRI

Klic NA POMOČ - 112

Če potrebujete pomoč gasilcev, nujno medicinsko pomoč, nujno veterinarsko pomoč, pomoč gorskih, jamarskih reševalcev, drugih reševalnih enot ali policije, pokličite na telefonsko številko 112

Naslov

Gasilska zveza Škofja Loka
Kidričeva cesta 51a
4220 Škofja Loka
Slovenija

Sponsored by e-Vizija s.p. - All rights reserved 2017